Destination wedding in Spanje, Mike + Silvana

Destination wedding in Spanje, Mike + Silvana

Ik ervaar het als een bijzonder voorrecht dat ik een paar keer per jaar gevraagd wordt een bruiloft in het buitenland te fotograferen. Het is fijn om ’s avonds na een huwelijk weer thuis te zijn, maar om een paar keer per jaar al mijn energie in een bruiloft van meerdere dagen in het buitenland te stoppen, dat vind ik heel speciaal om mee maken. Ik zie daar dan ook altijd erg naar uit.

Zo werd ik door Mike en Silvana gevraagd mee te gaan naar Zuid-Spanje. Ze komen er graag en vaak omdat de oma van Mike in Benalmadéna, vlakbij Malaga, woont. Daar was dan ook het huwelijk.

Het was een prachtig weekend. Mike en Silvana zijn een fantastisch stel en hun familie en vrienden bijzonder lieve mensen.

Geniet van de foto’s!

Nazomerbruiloft in Naarden, Mark & Deborah

Nazomerbruiloft in Naarden, Mark & Deborah

3 september 2016, de trouwdag van Mark en Deborah. Deborah ken ik vanaf het begin van mijn studententijd, we woonden in hetzelfde studentenhuis in Utrecht. Mark leerde ik zodoende ook kennen vanaf het moment dat ze samen waren, dus hem ken ik ook al een hele tijd. Het is dan extra bijzonder om bijna 10 jaar later hun trouwdag van zo dichtbij mee te maken en te fotograferen. 

Nog los van die bijzondere connectie was het ook een erg toffe en goed doordachte dag: een mooie ceremonie in de Grote kerk in Naarden, zangeres Meike van der Veer die zong, een receptie in de prachtige tuin van Acquavite, een mooie taart van Sugarlips Cakes, een overheerlijk diner bij restaurant Faulk en een lief bruidspaar. 

Dank aan Rick Mandoeng, die meeging als second shooter (en de fotograaf is van de laatste foto van deze blog :-))!

Hieronder een aantal van mijn favoriete foto's:

Zomerse Festivalbruiloft in Groenekan, Utrecht

Zomerse Festivalbruiloft in Groenekan, Utrecht
Wow Leonard, dit is weer helemaal geweldig!! De tranen schieten in onze ogen en we hebben een smile van oor tot oor. Wat is dit mooi zeg! 

 

 

Terug naar de zomer van 2016: de bruiloft van Rik en Fiona, mijn oude buren. Een bruiloft met een ongelofelijke goede sfeer, hele leuke gasten en echt een heel dik feest, met dank aan Cherry and the Superstuds

Bruiloft Kasteelhoeve Geldrop

Bruiloft Kasteelhoeve Geldrop

Een heerlijke Brabantse bruiloft, met een mooi bruidspaar, goed gezelschap en bourgondische gezelligheid.. Het was een feest voor mij om hierbij te zijn en deze dag te fotograferen!

Getting ready: Hotel Nijver in Geldrop
Shoot: Schellensfabriek in Eindhoven
Ceremonie, diner en feest: Kasteelhoeve in Geldrop

Twee nominaties Bruidsfoto & Film Award 2017

Eén van de bekendste tijdschriften als het om trouwen gaat, is Bruid en Bruidegom Magazine. Al jarenlang worden op hun initiatief ieder jaar de Bruidsfoto & Filmawards uitgereikt. Het is een grote wedstrijd en ik ben dan ook trots dat ik met twee foto's ben genomineerd voor de editie van 2017.

Er zijn verschillende categorieën, waar steeds tien foto's genomineerd zijn voor de uiteindelijke award. Binnen iedere categorie wordt een vakprijs en een publieksprijs uitgereikt. Wil je meestemmen, dan kan dat! Tot 13 mei 2017 is het mogelijk te stemmen op de foto's, via BFFA.nl

Buitenbruiloft bij het Beauforthuis in Austerlitz, Zeist // Lotte en Jeroen

Buitenbruiloft bij het Beauforthuis in Austerlitz, Zeist // Lotte en Jeroen
Wat heb je ons blij gemaakt! Ongelooflijk hoe mooi wij de foto's vinden! Super bedankt voor het vastleggen van de mooiste dag van ons leven! We zijn zo ontzettend blij dat we jou als onze fotograaf hebben gekozen. Je hebt zoveel talent!

Terug in de tijd. 8 juli 2016. Ik word blij als ik aan die dag terug denk. Een fantastisch stel, een heerlijke dag, lieve en aardige gasten - ik heb een geweldige verjaardag gehad :-).   

Nederlands - Brits huwelijk in Zeeland

Nederlands - Brits huwelijk in Zeeland

The photos are absolutely brilliant!! We can't thank you both enough.

We both agree that the most amazing thing is how you managed to capture the 'feel' of the whole day. We wanted to choose you as our photographer because we really felt like you understood the ideas we wanted to put into the wedding and the photos really prove this! 

So many excellent shots. ... Thanks again. Can't wait to see the prints!