Bruiloft inspiratie

Jullie zijn van plan om te gaan trouwen! Gefeliciteerd! Na een huwelijksaanzoek komt er een geregel op jullie af. Super leuk, maar soms ook super overweldigend, er zijn nogal wat keuzes te maken: Dé datum,  jullie locatie en allerlei andere leveranciers.

Doel

Mijn doel? Kunst maken van jullie herinneringen.
Het bewaren van kostbare momenten en bijzondere emoties, dat is wat een bruiloft zo bijzonder maakt.
Er is geen andere dag in je leven waar zoveel mensen om wie jullie samen geven bij elkaar komen en samen lachen, huilen en de liefde vieren.

De foto's van jullie trouwdag zijn het middel om die herinneringen te kunnen koesteren.
Voor mij draait jullie trouwdag om  jullie en jullie bruiloft, en zeker niet om mij. Ik beweeg me dan ook zo onopvallend mogelijk door jullie dag. Als 'gast met camera's' en niet als  'fotograaf die regisseert'.

Op een journalistieke, maar ook hele persoonlijke manier wil ik simpelweg kunst maken van jullie herinneringen.

Ik ben Leonard en samen met Janneke ben ik Studio LNRD. Volgens de Masters of Wedding Photography behoor ik al jaren tot de beste bruidsfotografen van de Benelux.

Echte momenten

Tijdens bruiloften focus ik me op echte momenten. Geen in scene gezette acties, waarvan je later als je de foto's ziet denkt 'o ja, dat deden we omdat de fotograaf ons vroeg'. Ik ben er van overtuigd dat foto's kunnen helpen om terug te gaan naar het gevoel van een moment, als het echt is, niet als het in scene gezet is.

Incredible photos and exactly what we hoped for
— Tati & Philipp

Grappige momenten

Deze foto  van de bruiloft van Mario en Manuela in de Begijnhofkapel in Amsterdam roept bij veel mensen vragen op: van grappig, tot eng, tot 'wat is hier aan de hand?!'

Het antwoord is simpel: hun dochtertje had de hele ceremonie heen en weer gelopen en was op een gegeven moment zó moe dat ze even ging liggen. Exact. Op die plek. :)

We hebben Leonard een aantal keer aan het werk gezien op bruiloften bij anderen. En daardoor hadden we geen twijfel over welke fotograaf gekozen zou worden voor onze bruiloft. De gave om invisible de mooiste details vast te leggen. Relaxt in omgang en communicatie. Wij waren onder de indruk van zijn rustgevende aanwezigheid, vette preview en fantastische foto’s! Op alle fronten Champions League niveau
— Arjen + Marja

Waardevolle momenten

Het is misschien niet het eerste waar je over denkt als het gaat om het plannen van je bruiloft: de waarde van de foto's. Natuurlijk, foto's zijn belangrijk, maar ik ben er van overtuigd dat de waarde van foto's toeneemt wanneer de tijd verstrijkt.

Je geeft een fotograaf het vertrouwen om jullie herinneringen te vormen. Want waarschijnlijk weet je over 10 jaar niet meer wat er allemaal gebeurde op jullie trouwdag en hoe de emoties waren. Wat overblijft in je herinnering is wat vastgelegd is op foto's.

Zó belangrijk en waardevol is fotografie.

Ik kreeg tranen in m’n ogen bij de grote foto van mijn oma. Het is zó echt haar gezicht en expressie. En haar hand is zo scherp dat je hem bijna kan pakken en haar weer even aan kan raken. Wat een foto met je kan doen zeg.
— W+Z

Liefdevolle momenten

Leonard is an amazing photographer and person. In short, if you are looking for a very talented photographer who creates masterful images, then look no further. He is amazing.

We asked Leonard to photograph us on our wedding using a reportage/street photography style of photography. We got exactly what we were looking for. He was like a ghost and did not interfere or distract in the slightest. He did also not boss us around and ask us to pose for cliche images.

As a photographer myself, I can see the effort he puts into the images he takes. His composition is innovative and original. Thank you Leonard! We could not be more satisfied!
— Francesca & Paul
Vorige
Vorige

5 Tips voor het organiseren van een bruiloft op het strand!

Volgende
Volgende

Beste Nederlandse trouwfotograaf 2022 bij This is Reportage!